Pátek, 18 října, 2024
bydlení

Víte, která vegetariánská restaurace v Praze patří k nejoblíbenějším?

on

Ať už v Praze bydlíte, chystáte se zde na týdenní dovelenou, nebo často projíždíte, či zde trávíte služební cesty, je důležité se moci kvalitně najíst. I milovníci masa alespoň tu a tam uvítají bezmasé jídlo, o to víc pak, když vědí, že daná vegetariánská restaurace vaří skutečně báječně a chutná tady dospělým i dětem, vegetariánům i „masomilům“. Právě takovou je Green Table, vegetariánská restaurace, která vaří ze sezónních a lokálních potravin, navíc s ohledem na životní prostředí.

Vegetariánská restaurace Praha vaří skvěle

O tom, že vegetariánská restaurace Praha vaří lahodně, se přesvědčíte zajisté hned při první návštěvě. Veškeré pokrmy jsou připravovány přímo na místě a o chod kuchyně a vše, co z ní do restaurace putuje, se stará šéfkuchařka Miluše Makó a její tým. Ochutnáte zdravou, výživnou a chutnou stravu, která jde ruku v ruce s udržitelností.

Vegetariánské pokrmy, které chutnají

Zajímá vás, co právě teď nabízí vegetariánská restaurace? Z obědového menu můžete ochutnat karotkový krém s pomerančem, nebo žampionové ragú, bílé fazole, cuketu, basmati rýži a místní nakládanou řepu, ale také salát s grilovaným hermelínem, grilovanou cuketou a listovým salátem. Mnozí si pochutnají na tagliatelle, bazalce, rajčatech, olivách a parmezánu, nebo dalším pokrmu, kterým je koprová omáčka, vejce z louky a grenaille z pece.

Kde se nachází vegetariánská restaurace Green Table?

Čtěte také:

Dilema při škrtání cukru: překáží mléko v kávě či některé druhy ovoce?

Green Table najdete na adrese Na Florenci 15, Praha 1. Můžete si rezervovat místo, a to na tel. č. +420 607 032 772 nebo se dohodnout prostřednictvím e-mailu info@greentable.cz. Otevírací doba je ve všední dny, a to od pondělí do čtvrtku v době od 8 : 30 do 17 : 00 hod a v pátek od 8 : 30 do 15 : 00 hod.

Restaurace nabízí i snídaňové menu, přičemž snídaně probíhají od 8 : 30 do 11 : 00 hod, obědy pak od 11 : 00 do 15 : 30 hod., v pátek do 14 : 30 hod.

Více informací najdete na greentable.cz.

- Komerční sdělení -PR článek

Už jste četli?

Kvalitní a erudovaný praktický lékař pro děti a dorost by měl...

0
Je mylné myslet si, že jak děti rostou, zvládají stres spojený s návštěvou lékaře, jako nic. Záleží na konkrétním jedinci, ale je mnoho dospívajících, kteří...